sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Lankakaupassa...

Jostakin blogista sen tällä viikolla luin: Porvoon Lankatalossa on muuttoale!

Lauantain auringonpaisteessa sinne intoa puhkuen pyyhälsin. Pienoinen pelko kylläkin mielessä, sillä polkkaajat mainitsivat, että kovin on jo hyllyihin tullut tilaa. Minulle sieltä avautui kuitenkin onnenkeidas.


Ihanaista höttöä 75g, eikä pienintäkään käsitystä, mitä näistä voisi valmistua.


Ystäväni pojalla on ensi lauantaina 1-vuotissynttärit, joten baby cashmere merino silkistä pitäisi siihen mennessä muokkautua baby cashmere merino silk-hattunen (anteeksi toisto, mutta kun se kuulostaa niiiiin hienolta... ja tuntuu). Täytyy kuitenkin muistaa perustavalaatuinen hitauteni. Riskiä tässä etukäteisröyhistelyssä ei onneksi ole, sillä tälle ystävälleni en ole toista elämääni vielä tunnustanut.



Nämä olivat aikasten mahdottomia kuvattavia. Kovin helppoja hipelöitäviä ne kyllä ovat. Tummaa, pehmeäsävyistä viininpunaista ja vihreään taittavaa sinapinkeltaista, joista aikeena ainakin tämä...



Söpöstelyhattu Moda 1/2007.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varustelu on henkisesti joskus palkitsevampaa kuin itse harrastus!
Meissä jokaisessa asuu pieni hamsteri ja on ihanaa päästää se välillä valloilleen...
T.Lenstu

Raisu kirjoitti...

Kommentoija on ottanut todistetusti joskus tuntumaa noihin "valloilleen" ja "välillä" ;). Hamsteri löytää kyllä nopeasti toisen hamsterin mistä vain eli vain jakamisen ilo ylittää hamsteroinnin ilon.