lauantai 4. lokakuuta 2008

Kyllä täällä osataan

Omin kätösin roiskin suolaa pesukonerumpuun ja omin kätösin pussi Nitorin viheriää väriä perään ja omin käsin kastellut nojatuolin irtopäälliset koneeseen ja tsädää, ONNISTUMINEN.



Kuvat ei suostu tunnustamaan väriä, mutta kerron, että on se vaan hieno, vahva, khakivihreä.

Aika paljon painotettu tuota omin käsin, mutta eihän tästä muuten sais aihetta retosteluun tai edes minkäälaiseen jutunpoikaseen. Päälliset on siis Ikean laareista ja alunperin mustavalkoiset. Muutaman päivän takainen pesukone-episodi ei onneksi toistunut, vaan lopputulos oli vain ja ainostaan hyvä. Lämpöä koneessa tohisi pelottavat 80 astetta, mutta sainpas päälliset tungettua paikoilleen. Maailmassa ei ole hirveän montaa asiaa, joissa väkivalta on ratkaisu. Tässä tapauksessa kuitenkin ainut ja oikea.

Vielä kun saisi hiottua koivuosat ja lakattua ne tummanruskeiksi.



Ne olivatkin sitten historialliset kuvat ennen rustiikkisen pinnan kankaaseen luomista. Ko. nojatuoli sattuu olemaan ainut lattiapinnasta nouseva paikka, johon koiruus saa ojentautua. Kuvista suurimmasta osasta tuli melko "vauhtiviivaisia" sillä karvantiputtajatattijalka tökki kuonollaan ajattelematonta kuvaajaa pois h-ä-n-e-n tuoliinsa nojailemasta. Oli päivätorkkujen aika.

Ei kommentteja: